| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Đems Gost
|
Postano: 10.1.2005., 5:17 Naslov: Fitnes |
|
|
| Svaki malo bplji grad ima fitnes dvoranu. Mi u Pregradi ju imamo i nemamo. Naime nešto sam načuo da u srednjoj školi Pregrada ima podosta sprava za vrhunski fitnes centar. Što mislite o tome? Hoće li se otvoriti za javnost ili će sprave "propadati" do daljnjega. |
|
| [Vrh] |
|
 |
YX Gost
|
Postano: 10.1.2005., 19:59 Naslov: |
|
|
Za tvoju informaciju sprave u školi ne ''propadaja'' jer učenici svakodnevno vježbaju na njima...
trenutno još ne postoji adekvatan prostor,premda je u izradi. a da li će baš biti za javnost, to se još ne zna. |
|
| [Vrh] |
|
 |
yyy Gost
|
Postano: 11.1.2005., 0:47 Naslov: |
|
|
| A zašto ne bi bio za javnost - zašto mi pregračani moramo hodati ili u krapinske toplice ili krapinu? |
|
| [Vrh] |
|
 |
Đems Gost
|
Postano: 11.1.2005., 5:02 Naslov: |
|
|
| YX (napisa): | Za tvoju informaciju sprave u školi ne ''propadaja'' jer učenici svakodnevno vježbaju na njima...
trenutno još ne postoji adekvatan prostor,premda je u izradi. a da li će baš biti za javnost, to se još ne zna. |
Ak je tak onda je to suuuuuuppppppppeeeeeeerrrrrrr |
|
| [Vrh] |
|
 |
herr Gost
|
Postano: 12.1.2005., 10:17 Naslov: |
|
|
Kao bivši srednjoškolac sjećam, se kad je Vilmica rekla da bude to otvoreno za javnost - nisam sigurna dal za sve ili samo za bivše srednjoškolce(?),kao "za dobra stara vremena".
U svakom slučaju smatram da bude "otvoreno"- samo, ne znam baš dal bu zabadav..... uostalom, malo bi i bilo glupo. Mislim, kad čitav kapitalistički svijet pere lovu na tome....hm....a kaj ja znam - možda bude to dio projekta "sportom protiv droge". Kladim se da bude to samo prvobitna zaluđenost koja uvijek splasne nakon nekog vremena i onda ostanu ona 3-4 čoveka dosljedna u svojem naumu. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Đems Gost
|
Postano: 13.1.2005., 4:28 Naslov: |
|
|
| herr (napisa): | Kao bivši srednjoškolac sjećam, se kad je Vilmica rekla da bude to otvoreno za javnost - nisam sigurna dal za sve ili samo za bivše srednjoškolce(?),kao "za dobra stara vremena".
U svakom slučaju smatram da bude "otvoreno"- samo, ne znam baš dal bu zabadav..... uostalom, malo bi i bilo glupo. Mislim, kad čitav kapitalistički svijet pere lovu na tome....hm....a kaj ja znam - možda bude to dio projekta "sportom protiv droge". Kladim se da bude to samo prvobitna zaluđenost koja uvijek splasne nakon nekog vremena i onda ostanu ona 3-4 čoveka dosljedna u svojem naumu. |
Pa nitko ni ne misli da bu nekaj zabadav. Treba platiti struju,vodu (tuširanje), trenera, a kaj se onog ostalog tiče potpuno se slažem sa tobom. Kaj bi bilo da nam se neko javi iz srednje škole, ali ozbiljno. |
|
| [Vrh] |
|
 |
marec Novi član

|
|
| [Vrh] |
|
 |
|